(0) item
0
  • Niciun produs în coș.

Creată de femei, pentru femei, Leaf este o bijuterie fitness inspirată de natură

Cine ar fi crezut că o bijuterie elegantă poate fi transformată atât de ușor din medalion în brățară sau chiar în broșă pentru a fi asortată cât mai bine ținutei preferate?

Inspirată de natură, această bijuterie a fost creată pentru a reaminti fiecărei femei că frumusețea sa este unică.

Multă lume îmi admiră accesoriul frunză de la Bellabeat ceea ce mă încarcă cu energie pozitivă. Nu mică le este mirarea acelora cărora le spun că ceea ce se vede nu este tot! Fără butoane sau ecran, bijuteria mea, aparent clasică, ascunde un mic monitor inteligent de sănătate cu ajutorul căruia îmi gestionez eficient activitățile pentru păstrarea unui echilibru personal optim.  Leaf de la Bellabeat nu este doar o bijuterie elegantă, este și un dispozitiv fitness care colectează date legate de activitatea zilnică, somn și sănătatea reproducerii pe care le prelucrează cu ajutorul unui algoritm unic pentru a determina gradul de rezistență fizică la stres. Toate datele sunt transferate prin Bluetooth și afisate direct pe telefonul meu mobil printr-o aplicație extrem de simplu de utilizat.

De aici, cum se spune: prin cunoaștere vine puterea. Odată afișate informațiile, stă în puterea fiecăreia dintre noi să luăm măsurile necesare pentru obținerea și menținerea echilibrului personal.

Cum funcționează Leaf de la Bellabeat

Leaf de la Bellabeat este o bijuterie care funcționează cu aplicația Bellabeat ca monitor personalizat pentru sănătate.

Senzorii preciși ascunși în interiorul dispozitivului Leaf monitorizează mișcarea corpului pe tot parcursul zilei, iar datele colectate sunt sincronizate cu aplicația Bellabeat, indicând progresul, durata activă, pașii făcuți și caloriile arse. Puteți să vă configurați obiective zilnice în aplicație, iar alertele de inactivitate vă vor anunța dacă ați fost inactiv pentru prea mult timp, motivându-vă astfel să vă atingeți obiectivele.

Leaf este și un monitor de somn. Leaf vă urmărește mișcarea în timpul nopții, durata și calitatea somnului și vibrează pentru a vă trezi dimineața într-un mod cât mai plăcut.

Exercițiile de meditație ghidate prin aplicație sunt concepute pentru a vă ajuta să vă relaxați și să reduceți stresul, deoarece îngrijirea minții este la fel de importantă ca și îngrijirea corpului.

Bellabeat vă permite să vă înregistrați ciclurile menstruale, astfel încât să vă înțelegeți mai bine corpul și să aveți grijă de starea de bine generală.

Pe baza parametrilor pe care îi detectează Leaf, aplicația Bellabeat vă poate face un prognostic cu privire la nivelul de stres, astfel încât să puteți vedea cât de probabil este să treceți prin perioade de stres, în baza unor date cum ar fi calitatea somnului, activitatea și ciclul menstrual.

Aplicația Bellabeat este disponibilă gratuit pe GooglePlay sau AppStore și dispune de un design grafic intuitiv care o face ușor de folosit. Puteți stabili aici praguri minime de activitate fizică, somn, consum de lichide sau relaxare la care se raportează mereu datele culese de Leaf din activitatea zilnică. Tot din aplicație pot fi activate alarme sub formă de vibrații utile pentru a vă trezi dimineața, pentru a vă aminti de administrarea unor medicamente dacă este cazul sau pentru evitarea sedentarismului.

Leaf se livrează cu o baterie pre-instalată, care are o durată de viață de până la 6 luni, deci nu este necesară încărcarea.

Ce măsoară Leaf de la Bellabeat

Leaf de la Bellabeat este purtată de femeile interesate să își monitorizeze starea generală și care doresc să conștientizeze în mod obiectiv efectele stilului propriu de viață asupra minții și a corpului lor. În acest mod Leaf ajută la crearea unui stil de viață mai bun și mai sănătos, oferind femeilor instrumentele intuitive și încurajându-le să fie informate și să aibă grijă de sănătatea lor.

Activitatea zilnică

Leaf monitorizează mișcarea zilnică a corpului și calculează numărul de calorii arse. În plus, poate fi programat să vibreze atunci când activitatea fizică este scăzută pentru o perioadă de timp prestabilită. Astfel, Leaf ne învață să evităm sedentarismul și să ne obișnuim cu o rutină zilnică activă.

Din aplicație se pot introduce manual activități casnice și sportive care se adaugă la programul zilnic. Pentru proaspetele mămici există posibilitatea de adăugare chiar și a perioadelor de alăptare. Toate acestea sunt foarte importante pentru un calcul exact al timpului activ și al caloriilor consumate, cu impact asupra determinării nivelului de rezistență la stres.

Somnul

Leaf știe când mergeți la culcare și când vă treziți și înregistrează atât durata cât și calitatea somnului. Graficele afișate în aplicație permit utilizatorilor să analizeze perioadele de somn ușor și de somn profund din timpul nopții, permițând astfel identificarea zilelor și activităților care au dus la un somn mai bun. Dacă ați constatat că nu ați dormit destul într-o noapte sau somnul a fost foarte fragmentat, vă puteți organiza programul în așa fel încât să faceți loc unui somn de după-amiază sau să vă culcați mai devreme seara. Efectele acestor acțiuni se vor reflecta în valoarea indicelui de rezistență la stres în zilele următoare.

Hidratarea

Aplicația Bellabeat include un segment special dedicat hidratării. Aici puteți introduce manual cantitatea de lichide consumată pe parcursul unei zile și puteți gestiona consumul astfel încât să atingeți mereu minimul necesar pentru o hidratare normală.

Meditația

Repausul mental este la fel de important ca activitatea fizică pentru menținerea unui echilibru optim. Aplicația Bellabeat oferă îndrumare pentru relaxare sau exerciții de respirație, indiferent de timpul disponibil. De cele mai multe ori, câteva minute de deconectare și meditație eficientizează semnificativ activitatea intelectuală astfel încât nici nu veți simți că scurta pauză v-a luat din timpul de lucru. Femeile însărcinate vor găsi ghidaj dedicat pentru exerciții specifice sarcinii.

Monitorizarea sănătății reproductive

Aplicația Bellabeat oferă o prezentare detaliată a ciclului menstrual și ajută femeile care încearcă să rămână însărcinate să identifice zilele de ovulație și să crească șansele de concepție cu succes. Prin corelarea activității zilnice în aplicația Leaf cu ciclul menstrual, femeile sunt în măsură să înțeleagă mai bine tendințele lor de sănătate într-o anumită perioadă. Femeile însărcinate sau cele care au ajuns la vârsta menopauzei pot dezactiva această funcție din meniul aplicației astfel încât ea să nu influențeze în mod eronat calculul altor parametri.

Determinarea rezistenței fizice la stres

Pe baza activității zilnice, a duratei și calității somnului, a timpului de relaxare (meditație) dar și în funcție de perioada reproductivă, aplicația Bellabeat calculează în timp real un scor care reflectă rezistența fizică la stres. Graficul sugestiv din aplicație vă ajută să înțelegeți care sunt parametri pe care trebuie să îi modificați pentru a vă îmbunătăți rezistența la stres.

Unde găsesc Leaf de la Bellabeat

Leaf este acum disponibil și în România prin Sagal4Care în două variante:

Leaf Urban

Leaf Nature

Pachetul Leaf de la Bellabeat conține:

Bijuteria smart fitness Leaf,
Un lanț asortat, confecționat din materiale de calitate,
O brățare din piele, asortată
O ustensilă pentru schimbarea bateriei
Manual de utilizare în limba română


Personal, port Leaf Nature ediția limitată Rose Gold de mai bine de 3 luni. Ceea ce apreciez cel mult este că am învățat să îmi corelez acțiunile zilnice (activitate fizică, repaus mental, hidratare, etc) cu ceea ce simt. Am învățat să mă cunosc mai bine, să îmi conștientizez limitele și să îmi gestionez mai bine resursele pentru ca să fiu mereu în cea mai bună formă pentru copiii mei. În concluzie, Leaf m-a ajutat sa obțin echilibrul de care am nevoie și mai ales m-a învățat cum să îl mențin indiferent de provocările cu care mă confrunt zi de zi ca mămică și antreprenor.

*Completează toate câmpurile corect!

Articole similare

Cum am adus natura la noi în acasa – activități de carantină într-o casă cu copii
Posted by Sagal | 10 aprilie 2020
Pandemia SARS-COV-2 a adus nenumărate schimbări radicale în viața noastră. Lipsa de mișcare, distanțarea socială,...
TempPal™ – Simpaticul Termometru Gardian
Posted by Sagal | 31 iulie 2018
Astăzi există o gamă foarte variată de termometre: de la cele clasice la cele digitale,...
Apa și bunele obiceiuri în materie de hidratare
Posted by super | 30 iunie 2018
Ca biochimist nu pot să nu abordez acest articol dintr-o perspectiva științifică. Cu toții știm...